| Warforfun... To naj zo sveta warezu |
Kontrola příspěvkůModerátor: Owner
Príspevkov: 6
• Stránka 1 z 1
Kontrola příspěvkůZde,prosím,pište,co jste v této sekci dělali,ušetří nám to spoustu času..děkuji Domča
Byla provedena kontrola příspěvků v celé sekci,vč.duplicit.Domča Mám povolení šířit tyto linky
Re: Kontrola příspěvkůDomi , ja sa pozriem na tie duplicity a budem ich upravovať začínam s CZ/SK dabing divix témou ak by si mala námietky napíš na icq 415-848-349
Re: Kontrola příspěvků
Okik...super...pak napiš do Kontroly,co máš hotové...papa měj se hezky a jsem ráda,že tu nejsem sama..chtělo by to tu pořádně vyčistit...kluci se snaží,ale neví,co dřív.. ![]() Mám povolení šířit tyto linky
Re: Kontrola příspěvkůAlebo múžeme spraviť veľké čistenie a mohol by sa zapojiť každý užívateľ myslím že každý užívateľ vičistý 2-3 písmená v sekcii a je to hotové ...
![]()
Re: Kontrola příspěvků
to asi nepůjde...nemají oprávnění mazat,víš? ![]() Mám povolení šířit tyto linky
Re: Kontrola příspěvkůDělám kontrolu této sekce,jdu od zadu,str.124-114 Milionář z chatrče
Mám povolení šířit tyto linky
Príspevkov: 6
• Stránka 1 z 1
Späť na Filmy sk/cz dabing Divx Kto je on-lineUžívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia |